Over Pylonen De Kerf
Een begrip op het gebied van pylonen en palen

Sinds de oprichting in 1966 is familiebedrijf Pylonen De Kerf uitgegroeid tot een begrip op het gebied van pylonen, palen en vakwerkstructuren. Zowel de voorstudie, het ontwerp, de productie als de plaatsing van antenne-, verlichtings- en vakwerkmasten hebben dankzij onze meer dan 50 jaar ervaring geen geheimen meer voor ons.  Pylonen De Kerf heeft bovendien alles in-house om onze klanten een totaalconcept aan te bieden en dit aan een ideale prijs/kwaliteitverhouding. Het snel inspelen op dringende noden van klanten en onze flexibiliteit in uitvoering maken van Pylonen De Kerf de ideale partner.

Onze eigen transport- en installatieploeg zorgt ervoor dat uw project op tijd wordt opgeleverd. Altijd op vraag van en in overleg met u, onze klant.

Daarnaast zijn we ook verdeler van standaard en decoratieve masten in gegalvaniseerd staal en aluminium. Onze kwaliteit, vakmanschap en expertise komen van pas in diverse sectoren en worden aangewend voor verschillende doeleinden, zowel binnen als buiten de landsgrenzen: containerterminals in havens, telecomoperatoren, voetbalterreinen, sportcomplexen, enz.

Ook in dienstverlening zijn we sterk. Heeft uw pyloon, paal of vakwerkstructuur een beschadiging opgelopen? Bij Pylonen De Kerf zorgen we voor een snelle en efficiënte interventie.

Dankzij ons serviceteam en gekwalificeerde lassers staan wij garant voor een snelle depannage. Zo zijn wij in staat om u na beschadiging binnen de 48u te voorzien van een nieuw geplaatste mast.

Kennis, kwaliteit, service en veiligheid conform de VCA-wetgeving vormen de pylonen van onze bedrijfsfilosofie.

h2o group

Pylonen De Kerf maakt sinds de lente van 2021 deel uit van H2O Group, een verzameling van 10 bedrijven met hoofdkantoor in Burcht (Zwijndrecht). Samen met de andere dochterbedrijven gespecialiseerd in staalverwerking binnen de bedrijvenkoepel vormen we zo een stevige speler binnen de staalsector. Meer informatie over H2O Group vindt u via www.h2ogroup.be

Pylonen De Kerf is houder van het VCA certificaat en is gecertificeerd volgens EN1090, de CE-markering voor lastdragende constructieonderdelen in aluminium, staal of inox.

Recht 2019 1
CC49282B-81CA-4407-8AA4-C05A71256003
Vlampijp Flare Pylonen De Kerf